Kızlık zarı dikimi yorumları

Bekaretini tamir ettirmek isteyenler için kızlık zarı dikimi yorumları çok şey anlatır, ama en önemliside himenoplasti ameliyatını hangi doktora yaptırmanın iyi sınuç vereceği konusunda tiolar vermesidir. Yaa diyeceksiniz beyin ameliyatı olmuyoruz ya nedir bu böyle, alt tarafı bir kızlık zarı diktireceğiz şu doktor iyi diker bu doktor kötü diker diyorsunuz diye yakınacaksınız ama gerçekten böyle bir ameliyata ihtiyacınız olduğunda tüm kızlık zarı yorumlarını defalarca okuduğunuzda işin aslının öyle olmadığı geleneklerimize göre ölümcül olan bu problemin çözümünde doktor seçiminin son derece önemli olduğunu anlayacaksınız. Bunun sebebide her doktorun diktiği kızlık zarı ile körlemesine seçim yapıp gerdeğe girerseniz sonuç alamama ihitimalinizin azımsanmayacak kadar büyük olmasıdır.

Kızlık zarı diktirenlerin yorumları : Doktorların web sitelerinde makale altlarında veya kızlık zarı dikimi forumlarında tartışma ortamlarında binlerce kızlık zarı yorum mesajı bulacasınız, bu sayfaların altındada var, bunların çoğu kızlık zarım bozulmuş mudur, sürtünme yaptık kan geldi, bozulur mu, parmak soktum bozulur mu, çift parmak soktuk bozulur mu, tersi ilişki yaptık kan geldi bozulur mu gibi ıvır zıvır yorumlardıri ama arada gerçekten kızlık zarı diktiren kişilerin yorumlarına rast geleceksiniz. Burda kızlık zarımı diktirdim evlendim, kanama oldu gibi mükemmel sonuçlar elde edenlerin hangi doktora dikim yaptırdığını tespit etmeniz önemli. Birçok yorumcu doktor ismi vermiyor veya bazıları kasıtlı olarakta veriyor olabilir, bunları ayrımak için yani sapla samanı birbirinden ayırd etmek için yorumun cümle yapısı, hayatın normal akışına uygun olup olmadığını kontrol etmelisiniz. Mesela biri şu doktora 4 arkadaşım gitti kızlık zarı dikimi yaptırdı sonuç alamadı gibi abartılı ibareler kullanıyorsa birbirini baltalamaya çalışan rakip doktorların savaşı arasındada kalmış olabilirsiniz, düşünün bir bayanın 4 tane kızlık zarı diktiren arkadaşı olabilir mi :) zaten gizkli saklı yaptırılan bir işlemi bukadar alenenen kim anlatır arkadaşlarına.. Yada şu doktora gittim çok güzel sonuç aldım hiçbir sorun yaşamadım herşey mükemmeldi gibi kesin pürüzsüz bir tavsiyede bulunuyorsa yine şüphe etmek lazım, herşey okadarda toz pembe olamaz dimi :)

Kızlık zarı dikimi yorum mesajları : Eğer yukarıdaki paragrafı dikkatli okuduysanız artık kızlık zarı dikimi yorum okurken daha dikkatli oacaksınız demektir, zaten bende bu sayfalarda ara ara size tio vereceğim, özellikle yaş tahtaya basmanızı engeleyecek hap bilgiler vereceğim, blogumu takip ediniz. Kızlık zarı dikimi hasta yorumlarından yola çıkarak kızlık zarı diken en iyi doktora adım adım yaklaşabilirsiniz, en azından bazı gereksiz doktorları listenizden çıkartarak kafanızı rahatlatırsınız, yada kızlık zarı dikimi için hangi ile gelmeniz konusunda fikriniz olacaktır. Bunların hepsini tek ket ele alan yazılar yazacam size.

Kızlık zarı dikimi hasta yorumları : Jinekolog doktorların sitelerinde kızlık zarı dikimi hasta yorumları şeklinde bölümler göreceksiniz, acaba bunları doktorun kendisi mi yazdı , yoksa gerçekten ameliyat olan hastaların yazdığı yorumlarmıdır, bunu ayırd etmek içinde biraz uyanık olmak lazım, bir doktor kendi sitesinde tüm hastalar tarafınca övgü almış ise arada memnuniyetsiz hasta bir tane bile yoksa şüphe etmek lazım. Ama 1000 lerce yorum varsa doktor bunca yorumu kendi yazamaz diyebilirsiniz, yinede dikkatli okuyun.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kızlık zarı dikimi yorumları başarılı sonuç